Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Policie pátrá po muži, který měl masturbovat ve vlaku. Cestující ho při tom vyfotili

Policisté pátrají po totožnosti mladíka, kterého vidíte na fotografii. Podle svědectví cestujících ve vlaku, který měl 22. října namířeno ze Staré Paky do Liberce, měl muž v soupravě masturbovat. Podle policie se tím mohl dopustit výtržnictví. Jeho počínání mělo na fotoaparáty zachytit několik cestujících.

„V souvislosti s tímto případem žádáme veřejnost a případné svědky o spolupráci. Na přiložené fotografii je zachycen mladý muž, po jehož totožnosti policisté pátrají,“ shrnul mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Cestující a svědci, kteří mají jakékoli informace vedoucí ke ztotožnění muže na fotografii, případně informace o výtržnictví, kterého se ve vlakové soupravě po dobu jízdy ze Staré Paky do Liberce dopustil, mohou volat své poznatky na linku 158. „Veškeré takto získané informace mohou policistům přispět k objasnění uvedeného případu a ke ztotožnění mladého muže,“ dodal Robovský.

Mladík měl cestovat vlakem 22. října. Jeho počínání zaznamenali cestující mezi 14:10 do 15:15 mezi zastávkou Košťálov a stanicí Liberec – Pilínkov. Mladík měl vystoupit na hlavním nádraží v Liberci a poté měl zamířit do centra města.  

Foto Policie ČR

Štítky Liberec, vlak, masturbace, pátrání, policie, Stará Paka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po muži, který měl masturbovat ve vlaku. Cestující ho při tom vyfotili  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.