Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Neznámý muž vyrazil za dlužníkem se zbraní v ruce, dožadoval se proplacení faktury

O pořádné pozdvižení v jedné z obcí na Českolipsku se postaral během dnešního dopoledne muž, kterému podle všeho došla trpělivost s dlužníkem. Pro peníze si dojel se zbraní ruce. Muž, který mu měl peníze dlužit, se před ním schoval a na místo přivolal policisty. Po pachateli teď pátrají.

O ozbrojeném muži, který se má pohybovat na Českolipsku, se policisté dozvěděli před půl desátou dopolední. Na místo hned vyrazilo několik prvosledových hlídek.

„Policisté na místě zjistili, že se neznámý pachatel po oznamovateli pod pohrůžkou krátké střelné zbraně domáhal zaplacení neuhrazené faktury. Tímto vzbudil v oznamovateli obavu o svůj život a zdraví a ten se před pachatelem ukryl a následně přivolal na místo policejní hlídku. Pachatel mezitím z místa ujel pryč,“ potvrdila mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Do pátrací akce po pachateli se zapojilo okamžitě několik policejních hlídek. „Policisté z obvodního oddělení Doksy již v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu nebezpečné vyhrožování a v tuto chvíli celý případ dále prověřují,“ dodala mluvčí policie. Více informací zatím není známo.

Štítky Českolipsko, policie, zbraň, dlužník, faktura, prvosledová hlídka, okres Česká Lípa, Doksy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý muž vyrazil za dlužníkem se zbraní v ruce, dožadoval se proplacení faktury  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.