Počasí dnes12 °C, zítra17 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Strážníci hledají majitelku dvou psů, kteří zranili kolemjdoucího. Rozzuřený ohař kousl muže do stehna

Českolipští strážníci pátrají po majitelce dvou psů, světlého labradora a světle šedého ohaře, kteří zaútočili ve středu u lávky přes Ploučnici u městského stadionu na kolemjdoucího muže. Pokud znáte majitelku psů, ozvěte se na linku 156 nebo na email mp@mucl.cz. Muže nyní čeká složitá, nepříjemná a dlouhá zdravotní procedura.

K incidentu došlo u lávky přes Ploučnici u městského stadionu. Žena menšího vzrůstu s blond vlasy šla venčit dva psy – labradora světlé barvy a ohaře menšího vzrůstu, světle šedé barvy. Oba pustila na volno za lávkou. „Labrador doběhl k poškozenému a začal štěkat. Pak přiběhl i ohař. Muž si myslel, že si jej pes jenom očichá a pokračoval v chůzi. Ohař se mu ale zakousl zezadu do zadní stehna,“ shrnula mluvčí strážníků Eva Vlastníková.

Žena na psa zavolala, ale ten ji na poprvé neposlechl a chtěl znovu zaútočit. Muž ho plácl přes čumák a pes na další zavolání majitelky poslech a běžel k ní stejně jako labrador. Zraněný muž volal na ženu, aby neodcházela, ta ale pokračovala dál.

Po majitelce psů teď pátrají strážníci. „Také žádáme majitele, pokud si tuto výzvu přečtou, aby nás kontaktovali. Zraněnému tak ušetříme komplikace s dalšími lékařskými procedurami, kterými by musel projít, kdyby se nepodařilo prokázat, že pes je zdravotně v pořádku,“ uzavřela mluvčí strážníků.

Foto pixabay.com

Štítky Česká Lípa, pes, napadení, městská policie, strážník, Eva Vlastníková, labradorský retrívr, lávka, Ploučnice, Labrador

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci hledají majitelku dvou psů, kteří zranili kolemjdoucího. Rozzuřený ohař kousl muže do stehna  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.