Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Předmět v kořenech vyvráceného stromu vypadal jako granát. Byla to železná trubka

Pracovníci soukromé firmy zavolali ve středu hodinu před polednem do Americké ulice policii. Důvodem byl podezřelý předmět v kořenech vyvráceného stromu. Podle dělníků vypadal jako starý dělostřelecký granát. To se ale nepotvrdilo, podle policejního pyrotechnika šlo o obyčejnou kovovou trubku.

Strom se vyvrátil při nedávném silném větru. „Operační důstojník na místo neprodleně vyslal policejní hlídku z obvodního oddělení Liberec - Vápenka. Policisté zajistili místo nálezu před vstupem nepovolaných osob a vzhledem k tomu, že v okolí se nacházely pouze staré neobydlené budovy, nebylo nutné provádět evakuaci osob,“ uvedla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Hlídka pak na místo povolala pyrotechnika z expozitury Teplice. „Poté, co se na místo dostavil policejní pyrotechnik s expozitury Teplice a nalezený předmět prohlédl, konstatoval, že se jedná pouze o kovovou trubku, kterou si na místě převzal k likvidaci,“ doplnila mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Americká, Liberec, pyrotechnik, granát, trubka, Teplice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Předmět v kořenech vyvráceného stromu vypadal jako granát. Byla to železná trubka  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.