Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Zloděje zaujala kamera za čelním sklem auta, rozhodl se ji ukrást

Jablonečtí policisté pátrají po neznámém zloději, který v noci ze středy na čtvrtek vykradl zaparkovanou Mazdu 3 v Pasířské ulici v Jablonci nad Nisou. Z automobilu ukradl kameru z čelního skla a z úložného prostoru osvědčení o registraci vozidla a druhou dálniční známku. Po zloději teď pátrají policisté.

„Policisté z Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou, kteří v současné době celý případ šetří, již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, za jehož spáchání hrozí pachateli trest odnětí svobody až na dva roky,“ říká mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Policisté vyzývají řidiče, aby v automobilech nenechávali viditelně odložené věci, které mohou přilákat pozornost nenechavých zlodějů. Ti v řadě případů způsobí na poškození zaparkovaného vozidla větší škodu, než je hodnota odcizené věci. „Stejně tak jak se stalo v tomto skutku. Je proto důležité nechávat v zaparkovaných vozech ani takto umístěné kamery či navigace na čelních sklech a uložit je aspoň do úložných prostorů tak, aby nebyly zlodějům bezprostředně na očích,“ uzavírá mluvčí.

Foto pixabay.com

Štítky Jablonec nad Nisou, vloupání, auto, kamera, Mazda, Dagmar Sochorová, Policie ČR, videokamera, Mazda 3

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděje zaujala kamera za čelním sklem auta, rozhodl se ji ukrást  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.