Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zloděj se vloupal do domu zatímco majitelé klidně spali

Nepříjemné probuzení čekalo ve středu ráno na majitele jednoho z domů v Turnově. Oknem se jim do domu vloupal neznámý zloděj a to i přesto, že majitelé domu spali v patře. Bez toho, aniž by je probudil, se mu podařilo způsobit škodu ve výši 90 tisíc korun.

„Pachatel se snažil do tohoto domu vniknout francouzskými dveřmi z terasy tím, že je na čtyřech místech navrtal. Přesto se mu je otevřít nepodařilo. Zkusil to tedy oknem vedoucím do obytné místnosti,“ shrnula mluvčí policie Dagmar Sochorová.

U okna navrtal rám v okolí kliky, okno otevřel a vnikl dovnitř. Dům poté prohledal a ukradl tři notebooky, pět externích disků, třicet flash disků, finanční hotovost a dalekohled. „Z domu už odešel francouzskými dveřmi na verandu, přičemž ukradený dalekohled zanechal na zahradě,“ dodala mluvčí.

Případ teď šetří turnovští policisté. Zloději hrozí v případě dopadení za krádež, porušování domovní svobody a poškození cizí věci až pět let za mřížemi.

Štítky Turnov, vloupání, dům, zloděj, krádež, Policie ČR, Dagmar Sochorová., okno, flash disk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj se vloupal do domu zatímco majitelé klidně spali  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.