Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Noční požár stánku na Mácháči způsobil pětimilionovou škodu

Obrovskou škodu způsobil noční požár v Doksech, kde po páteční třetí hodině ranní zachvátily plameny stánek s občerstvením. Ještě nezačala sezona, a tak byl stánek uzavřen a zazimován, i přes to byl plně vybaven. Uvnitř stánku se nacházel stroj na výrobu zmrzliny, sporáky, ledničky a fritézy. Škoda je majitelem předběžně odhadnuta na 5 milionů korun.

Na hlavní pláž Máchova jezera se během noci sjely tři jednotky hasičů. Při jejich příjezdu už byl celý stánek v plamenech. „Oheň zasáhl celý objekt a ze tří k sobě připojených stánků šlehaly několikametrové plameny,“ shrnula mluvčí hasičů Pavlína Bílková.

Zcela zlikvidovat plameny se hasičům podařilo až po třech hodinách. Příčina požáru by měla být jasná během pátku. „Na místo je povolán kynolog se speciálně vycvičeným psem na vyhledávání akcelerantů hoření. Škoda byla majitelem předběžně odhadnuta na pět milionů korun,“ uzavřela mluvčí.

Foto HZSLK

Štítky Doksy, Máchovo jezero, HZSLK, hasiči, Pavlína Bílková, požár

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Noční požár stánku na Mácháči způsobil pětimilionovou škodu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.