Počasí dnes12 °C, zítra17 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Malé dítě házelo z třetího patra věci na ulici. Matka spala

Když uprostřed dne začaly na zem ze třetího patra paneláku na sídlišti Slovanka v České Lípě létat věci na ulici, jeden z obyvatel zavolal policii. Strážníci zjistili, že jde o hru ani ne tříletého dítěte, které se tak baví. Jeho matka mezitím doma spala.

„Strážníci na chodníku našli střepy, hračky a další předměty. Dotazem u sousedů zjistili, odkud věci padaly. Na zvonění nejprve nikdo nereagoval, pak bylo slyšet malé, asi tříleté dítě,“ popsala mluvčí strážníků Eva Vlastníková.

Hlídka pak s dítětem komunikovala, aby už nechodilo k oknu. „Po asi dvaceti minutách otevřela rozespalá matka dítěte. Vůbec netušila, co se v bytě dělo,“ pokračovala mluvčí.

Strážníci pak v bytě našli otevřené okno a u něj stála sedací souprava, takže pro malé dítě nebyl problém vylézt na okno a házet dolů věci. „Naštěstí zůstalo jen u toho, protože při neopatrném pohybu mohlo batole vypadnout,“ dodala Vlastníková.

Podle ní byl v bytě nepořádek, na zemi ležely vysypané prášky, jídlo, cigarety, sirky. „Podle matky se ráno pohádala s otcem dítěte a stěhuje se jinam. Sousedé potvrdili, že hádky tam nejsou rozhodně ojedinělé. Strážníci případ postoupí orgánu péče o dítě,“ uzavřela mluvčí.

Autoři | Foto MP Česká Lípa

Štítky Městská policie, Česká Lípa, Slovanka, okno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Malé dítě házelo z třetího patra věci na ulici. Matka spala  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.