Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Pátrání pokračuje. Seniorka z Liberce je stále nezvěstná

Už čtyřiadvacet hodin pohřešuje rodina Boženu Kšírovou, která ve středu odešla z domova pro seniory Vila Vitae na Masaryčce v Liberci. Jakékoliv informace o jejím pohybu můžete hlásit policistům na tísňové lince 158.

Včera kolem půl jedenácté byla spatřena na cestě vedoucí podél jezírka k lesnímu koupališti. Podle pachových stop zřejmě nastoupila do tramvaje na zastávce Botanická. Naposledy byla snad spatřena včera ve 14:35 na náměstí Dr. E. Beneše.

Jednaosmdesátiletá seniorka trpí Alzheimerovu chorobou. „V Liberci se nevyzná, nepochází odsud. Vždycky měla ráda procházky lesem, proto je možné, že se pohybuje tam. Pokud chcete s pátráním pomoci, běžte se prostě projít ve svém okolí a rozhlížejte se. Momentálně není vůbec jasné, kde by mohla být,“ říká její vnučka Anna Kšírová.

V době odchodu měla na sobě červený svetr, zelené triko, černé kalhoty. Nemá u sebe žádné doklady, peníze ani mobilní telefon.

Foto Anna Kšírová

Štítky Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pátrání pokračuje. Seniorka z Liberce je stále nezvěstná  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.