Počasí dnes10 °C, zítra12 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Žena žádala strážníky, aby domluvili manželovi. Chtěl po ní sex při návštěvě u dcery

Podobně intimní telefonát nemuseli českolipští strážníci dlouho řešit. Na linku 156 se dnes nad ránem dovolala žena, která žádala od strážníků pomoci s neodbytným manželem, na kterého evidentně „přišlo jaro.“ Intimní hrátky chtěl provozovat na návštěvě u své dcery, což jeho manželka odmítala.

„Rozhořčená, dle hlasu postarší žena, která byla na návštěvě u své dcery, žádala, aby strážníci domluvili manželovi. Ten měl i na návštěvě u dcery chuť pomilovat se s manželkou, pro což ona neměla pochopení vzhledem k nedostatečnému soukromí,“ popsala kuriózní případ mluvčí strážníků Eva Vlastníková.

Strážníci ženu odkázali na linku 158, jelikož „případ“ nespadal do jejich rajonu. „Naštěstí šlo o telefonát z obce mimo místní příslušnost českolipské městské policie, takže ji operační s její žádostí odkázal na kolegy z příslušné Policie ČR a strážníci tuto delikátní žádost nemuseli řešit,“ uzavřela mluvčí.

Foto MP Česká Lípa

Štítky Česká Lípa, sex, městská policie, Eva Vlastníková, návštěva, manželé, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena žádala strážníky, aby domluvili manželovi. Chtěl po ní sex při návštěvě u dcery  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.