Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Policie hledá vandala. Zničil parkovací automat, chtěl z něj vybrat peníze

Parkovací automat u libereckého dopravního podniku se v minulých dnech pokusil vybrat neznámý zloděj. Snažil se dostat k pokladně a automat poničil, k penězům se nedostal, a tak utekl. Teď ho hledá policie, která vyzývá ke spolupráci i případné svědky.

„Veškeré informace, zejména o pohybu podezřelých osob, neodborné manipulaci s automatem nebo informace vedoucí ke konkrétní osobě, mohou policistům velmi výrazným způsobem dopomoci k objasnění případu,“ vysvětlil mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Do automatu se neznámý vandal vloupal někdy mezi 26. dubnem a začátkem května. „Vytržením bezpečnostního krytu a poškozením zámku se pokusil odcizit pokladnu z útrob zařízení. To se mu však nepodařilo,“ dodal mluvčí. Podle něj ale způsobil škodu 25 tisíc korun, za což mu hrozí až dva roky vězení.

Případní svědci se mohou na policisty obrátit přes tísňovou linku 158 nebo na čísle 974 467 100 či přímo na služebně obvodního oddělení Liberec – centrum.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky automat, parkování, Liberec, Mrštíkova, Policie ČR, policie, peníze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá vandala. Zničil parkovací automat, chtěl z něj vybrat peníze  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.