Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

FOTO: Hrozivě vypadající nehoda u Nového Města si vyžádala tři zraněné

Tři auta se srazila při dopravní nehodě na silnicí druhé třídy mezi Frýdlantem a Novým Městem pod Smrkem ve čtvrtek před půl pátou odpoledne. Došlo k tomu na místě, kde se právě stavebně upravuje odbočka na Dolní Řasnici.

„Řidič vozidla Dacia jel ve směru od Frýdlantu na Hajniště, kdy na rekonstruované křižovatce na Dolní Řasnici v jeho jízdním pruhu stála vozidla. Řidič Dacie na tuto situaci zareagoval tak, že vjel do protisměru, kde se pravou přední částí vozidla střetl s přední částí protijedoucího vozidla Mercedes Benz,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Jenže to ještě nebyl konec. Mercedes měl za sebou přívěs a na něm naložen vibrační válec. Po střetu došlo k vymrštění vozidla Dacia vpravo mimo vozovku a také k vymrštění vozíku s válcem. Dacie pak ještě narazila do dodávky stavařů.

„Při nehodě došlo k blíže nespecifikovanému zranění řidiče vozidla Dacia a dále osádky vozidla Mercedes – spolujezdce na sedadle vedle řidiče a dále spolujezdce, který seděl na zadním sedadle za spolujezdcem,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto Hasiči Frýdlant

Štítky nehoda, Dolní Řasnice, Dacia, Nové Město pod Smrkem, Mercedes-Benz, Frýdlant, Hajniště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Hrozivě vypadající nehoda u Nového Města si vyžádala tři zraněné  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.