Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Ukradl dva parfémy a pak utíkal. Ochranka zloděje chytila až na střeše OC Forum

Krádež, pokus o úplatek a nakonec nepovedený útěk. Třicetiletý muž z Raspenavy se ve čtvrtek večer vydal do OC Forum, ale jeho mise skončila neslavně.

V drogerii DM ukradl dva parfémy v hodnotě 328 korun. „Pracovnice ostrahy ho i s odcizeným zbožím zadržela za pokladnami a vyzvala ho, aby ji následoval do kanceláře. Zde se ji potom snažil přemluvit k tomu, aby celou záležitost vyřídili bez policie,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Muž totiž věděl, že policie znamená problém. Za krádeže je momentálně v podmínce a další prohřešek ho posílá do vězení. Ochranku se dokonce snažil uplatit, ale marně. A tak se rozhodl uprchnout. „Jako únikovou cestu zvolil nouzový východ a tudy proběhl až na střechu obchodního centra. Tam ho ostraha zadržela,“ dodala mluvčí.

Přivolaní policisté následně zjistili, že zadržený muž byl skutečně za krádeže v roce 2017 pravomocně odsouzen k podmíněnému trestu odnětí svobody se zkušební dobou do května 2019.

„To mu samozřejmě přitíží v trestním řízení před soudem, které ho čeká v souvislosti s jeho poslední krádeží. Záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže si převzal ještě ve čtvrtek. Nově mu tak hrozí až tříletý trest odnětí svobody,“ uzavřela Baláková.

Autoři | Foto OC Forum

Štítky OC Forum, krádež, zloděj, policie, Raspenava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ukradl dva parfémy a pak utíkal. Ochranka zloděje chytila až na střeše OC Forum  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.