Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

VIDEO: Kopance do hlavy, údery pěstí. Před barem útočil psychicky nemocný muž

Kamery městské policie zaznamenaly minulý čtvrtek brutální napadení v centru České Lípy. Před nechvalně proslulým barem Moskva zmlátil strážníkům dobře známý muž bezdůvodně jiného muže. Video odhaluje tvrdé údery pěstí i kopance přímo na hlavu.

„Pachatelem je známá firma, psychicky nemocný muž, který nemá kde bydlet a pohybuje se po České Lípě. Byl hospitalizovaný ve specializovaném zařízení, odkud ho před několika dny propustili,“ řekla mluvčí strážníků Eva Vlastníková.

Ještě před samotným útokem muž podle ní posedával před obchodním domem Andy, pokřikoval na kolemjdoucí a jeho agresivita viditelně narůstala. Vše vyvrcholilo napadením, které zaznamenaly městské kamery.

„Strážníci se spojili s ošetřujícím lékařem – psychiatrem, který nařídil jeho hospitalizaci. Bylo potřeba ale bezdomovce najít a zadržet. Objevil ho strážník ve svém osobním volnu, ostatní následovalo,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto MP Česká Lípa

Štítky napadení, Moskva, Česká Lípa, Městská policie, Andy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Kopance do hlavy, údery pěstí. Před barem útočil psychicky nemocný muž  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.