Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Neděle 22. září 2024  |  Svátek má Darina
Bez reklam

Odmítla zaplatit pět korun za WC, před toaletářkou zabouchla dveře a amputovala ji bříška dvou prstů

Policie pátrá o zhruba třicetileté ženě, která měla incident s toaletářkou na jabloneckém autobusovém nádraží. Nechtěla totiž zaplatit pětikorunu za použití WC a toaletářce zabouchla prsty do dveří. Tím jí ale amputovala bříška dvou prstů, které jí museli v nemocnici přišít.

„Šestasedmdesátiletá toaletářka nechtěla vpustit bez zaplacení pětikorunového poplatku na toaletu ženu, která jí sdělila, že u sebe nemá žádné peníze a současně se do jedné z volných kabinek hrnula," popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Došlo ke krátké přetahované a žena se chtěla v kabince zavřít. Jenže toaletáře do dveří přibouchla prsty. Poté z místa zmizela a o poraněnou ženu se vůbec nezajímala.. „Toaletářce přitom těžce zranila dva prsty na ruce. Jedná se o velmi bolestivé poranění, a to konkrétně o odtrhnutí bříšek dvou prstů, které jí pak museli lékaři  zpátky přišít v nemocnici," dodala mluvčí.

Policisté nyní po ženě pátrají, pravděpodobně z místa odjela některým z autobusů. Mělo by jí být mezi 30 až 35 lety, na sobě měla modrý svetr a batoh. 

„Žádáme proto případné svědky, kteří se v neděli odpoledne po autobusovém nádraží pohybovali, aby nám pomohli ženu v modrém svetru vypátrat. Potřebujeme ji k případu vyslechnout. Samozřejmě také uvítáme, když se nám tato žena sama ozve," uzavřela Baláková.

Autoři

Štítky policie, pátrání, WC, autobusák, Jablonec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odmítla zaplatit pět korun za WC, před toaletářkou zabouchla dveře a amputovala ji bříška dvou prstů  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.