Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Souseda po libereckém paneláku naháněl kovovým držákem satelitu

Hodně rušno bylo v jednom z libereckých paneláků v pondělí krátce po šestnácté hodině. Se železným držákem od satelitu pobíhal po domě a vyhrožoval zabitím jednomu z nájemníků. Vše nakonec dopadlo poničenými dveřmi a nocováním agresora v policejní cele.

Pronásledovaný nájemník před agresorem utekl do bytu, kde se zamkl. „Zmařená snaha o sousedovu likvidaci agresora neodradila od pokusu prolámat se za ním vchodovými dveřmi. Několika údery železným držákem způsobil na dveřích škodu ve výši tři a půl tisíce korun,“ řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Do bytu se muži dostat nepodařilo, protože na místo urychleně dorazili přivolaní policisté. Ti agresivního mstitele zajistili a převezli na policejní služebnu. „Odtud pak, po neodkladných administrativních úkonech, putoval do policejní cely. Orientační dechová zkouška prokázala v útočníkově dechu přes 1,2 promile alkoholu,“ dodal mluvčí.

Muž je podezřelý ze spáchání přečinu nebezpečné vyhrožování, za což mu v případě odsouzení může hrozit trest odnětí svobody až na tři léta.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky panelák, satelit, napadení, Liberec, policie, umělá družice, panelový dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Souseda po libereckém paneláku naháněl kovovým držákem satelitu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.