Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Z kontrolovaného řidiče se vyklubal zloděj, který kradl na více než dvaceti místech

Policisté měli na muže, který kradl během posledních několika měsíců na 22 místech v Libereckém i Královéhradeckém kraji, již dlouho spadeno. Zadrželi ho při kontrole vozidla v Turnově.

Sedmačtyřicetiletý muž má na svědomí vloupání do bytů, garáží nebo například sklepních kójí v Turnově, Příšovicích, Ohrazenicích ale také v Nové Pace a Sobotce. To vše stihl tento čipera běhemčtyř měsíců. Čilého zloděje ale nakonec dohnala spravedlnost.

„Policisté kontrolovali vozidlo Škoda Fabia Combi v Nádražní ulici v Turnově. Při kontrole zjistili, že řidič má vysloven zákaz řízení motorových vozidel,“ uvedla tisková mluvčí policie Dagmar Sochorová. Během svého drancování si muž přišel na věci v hodnotě více než 120 tisíc korun, přičemž další škodu ve výši sedmi tisíc způsobil poškozením různých věcí při krádežích.

Zloděj nebyl vybíravý, kradl doslova cokoli. „Muž má na svědomí například krádež jízdního kola, sekačky, nářadí, pily, ale také potravin nebo motocyklu,“ dodala mluvčí. Okamžitě začalo trestní stíhání zloděje, který je ovniněn z trestných činů maření výkonu úředního rozhodnutí, krádeže a porušování domovní svobody. Za to mu hrozí pobyt za mřížemi až na pět let.

Foto Policie ČR

Štítky policie, krádež, zloděj, Semilsko, byty, garáže, sklepy, Turnov, Liberecký kraj, Královéhradecký kraj, Škoda Fabia, Nová Paka, Ohrazenice, Příšovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z kontrolovaného řidiče se vyklubal zloděj, který kradl na více než dvaceti místech  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.