Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policisté pátrají po náramku z Pandory. Dívka o něj přišla nejspíš ve škole

Liberečtí policisté hledají náramek s přívěsky. Začátkem listopadu se na ně obrátila studentka liberecké zdravotní školy s tím, že o něj přímo ve škole přišla a už ho nenašla. Je tak možné, že ho někdo našel a nechal si ho. Jenže náramek z obchodu Pandora má hodnotu deseti tisíc korun.

„Náramek pravděpodobně ztratila během některé z vyučovacích hodin nebo při přesunu mezi učebnami. Poté začala po náramku usilovně, leč bezvýsledně pátrat. I přes veškerou snahu se jí nepodařilo najít nálezce ani k němu získat jakékoli informace,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Policisté vyzývají případného nálezce, aby náramek vrátil. „Občanský zákoník jasně definuje jak s nálezem naložit:„…nelze-li z okolností poznat, komu má být věc vrácena, a nepovažuje-li se věc za opuštěnou, oznámí nálezce bez zbytečného odkladu nález obci, na jejímž území byla nalezena, zpravidla do tří dnů,“ dodal mluvčí.

Podle něj nálezci, který náramek nevrátil, hrozí za spáchání přečinu zatajení věci až jeden rok za mřížemi.

„Žádáme případného nálezce či svědky, kteří s náramkem, na němž bylo několik přívěsků různého typu, přišli do styku, viděli s ním někoho manipulovat či mají jakékoliv informace o jeho výskytu nebo o jeho současném držiteli, ať tyto skutečnosti oznámí policistům prostřednictvím tel. čísla 974 467 100 nebo přímo na policejní služebně obvodního oddělení Liberec – centrum. Informace mohou policistům výrazným způsobem dopomoci k objasnění výše uvedeného případu,“ uzavřel Robovský.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky náramek, pandora, pátrání, Liberec

Policisté pátrají po náramku z Pandory. Dívka o něj přišla nejspíš ve škole  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.