Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Ukradl čokolády, osvěžovač vzduchu a parfémy. Hrozí mu tříleté vězení

Až tři roky může za mřížemi strávit třiatřicetiletý muž, kterého policisté viní ze dvou krádeží v Jablonci. V prvním případě kradl čokolády a osvěžovač vzduchu, v tom druhém se zaměřil na parfémy.

Nejprve dvaadvacátého října odpoledne kolem druhé hodiny v prodejně smíšeného zboží v Jablonci nad Nisou v ulici Podhorská ukradl z regálu osm čokolád a osvěžovač vzduchu – vše v celkové hodnotě 231 korun. To mu zřejmě nestačilo a devětadvacátého večer krátce po půl osmé vyrazil krást znovu. Tentokrát do prodejny parfumerie v obchodním domě Central také v Jablonci nad Nisou. V tomto obchodě odcizil celkem tři parfémy v celkové hodnotě 6917 korun.

„Podezřelý se těchto skutků dopustil i přesto, že byl za takový čin již v uplynulých třech letech pravomocně potrestán Okresním soudem v Jablonci nad Nisou ve spojitosti s rozsudkem Krajského soudu v Liberci. Vzhledem k této skutečnosti mu tak nyní za spáchání uvedeného trestného činu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Autoři | Foto

Štítky policie, krádež, Jablonec, čokoláda, parfém, osvěžovač vzduchu, Jablonec nad Nisou, Liberec

Ukradl čokolády, osvěžovač vzduchu a parfémy. Hrozí mu tříleté vězení  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.