Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Na dálnici shořela dodávka. Řidič se nadýchal zplodin

Doprava na dálnici D10 ve směru na Prahu se v pondělí večer zastavila. Příčinou byl požár dodávky. Ta nakonec kompletně shořela, navíc její řidič se nadýchal zplodin a do nemocnice ho převezli záchranáři.

Událost byla ohlášena na operační středisko ve 21:26 hodin. „Již v oznámení dostali hasiči zprávu, že dodávka značky Fiat Ducato je celá v plamenech. Na místo dorazili jako první profesionální hasiči ze stanice Turnov, vzápětí přispěchali i turnovští dobrovolní hasiči. Požár se rozvinul velice rychle,“ popsala mluvčí hasičů Pavlína Bílková.

Řidič dodávky se nadýchal zplodin hoření. „Hasiči ho předali do péče Zdravotnické záchranné služby, která ho převezla do nemocnice k dalšímu ošetření,“ dodala mluvčí.

Podle ní hasiči zlikvidovali požár dvěma proudy. „Plameny zcela zasáhly motorovou část, vnitřní i nákladový prostor vozidla, a také protihlukovou stěnu u komunikace v rozsahu 10 krát 5 metrů. Příčina požáru je v šetření,“ uzavřela Bílková.

Autoři | Foto HZS LK

Štítky Hasiči, HZS LK, požár, dodávka, D10, Turnov, Praha, Fiat Ducato, dálnice

FOTO: Na dálnici shořela dodávka. Řidič se nadýchal zplodin  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.