Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

FOTO: Policisté pátrají po neúspěšném lupiči. Snažil se přepadnout sázkovku v Moskevské

Až deset let vězení hrozí muži, který se pokusil vyloupit sázkovou kancelář v liberecké moskevské ulici. Šlo ale jen o pokus, který nevyšel a muž se z pobočky rychle pakoval.

K tomuto pokusu došlo už 7. října kolem poledne. „Po obsluze se dožadoval vydání hotovosti se zmínkou o přepadení. Se svým požadavkem však neuspěl a poté, co se pracovník společnosti rozhodl věc oznámit na policii, muž s nepořízenou odešel,” popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský. Muž pak odešel směrem k terminálu ve Fügnerově ulici a pak do Blažkovy ulice.

Kriminalisté nyní žádají veřejnost o spolupráci při zjištění totožnosti muže a zároveň vyzývají případné svědky, aby se přihlásili ať již prostřednictvím linky 158 případně na 974 466 450 nebo aby navštívili kteroukoli policejní služebnu. „Veškeré informace mohou být stěžejní při pátrání po uvedeném muži a mohou kriminalistům dopomoci k objasnění tohoto případu,” dodal Robovský.

Podle něj pachateli v případě prokázání viny může hrozit trest odnětí svobody na dva až deset let.

Popis muže

Plynule česky hovořící muž ve věku mezi 50 – 60 lety, šedivých vlasů, silnější postavy, 185 – 195 cm vysoký. Muž byl oblečen ve tmavou bundu zřejmě šedé barvy s nášivkou na rukávu, v tmavé kalhoty, šedý svetr s bílo černými pruhy na hrudi a břiše. Na hlavě měl kšiltovku šedé až tmavě béžové barvy s modro bílým znakem a na kšiltu s vyšitým ornamentem v červeno bílo modrých barvách. Fotografie muže můžete shlédnout pod textem.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky loupež, Liberec, Moskevská, přepadení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Policisté pátrají po neúspěšném lupiči. Snažil se přepadnout sázkovku v Moskevské  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.