Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zloděj to pojal ve velkém stylu, ve Vesci se vyřádil na autech i domech

Drzost tomuto zloději opravdu nechyběla. V noci z pondělí na úterý raboval v libereckém Vesci a servítky si při tom opravdu nebral. Zbohatnout chtěl návštěvou v místních domech i zaparkovaných autech.

Pro své řádění si doposud neznámý pachatel vybral ulice Hedvábná a Kašmírová, asi ho přilákal jejich název, který zní přece jen honosně. Na drahé látky si zde sice nepřišel, i tak ale způsobil škodu za 60 tisíc korun.

Zloděj byl navíc velmi vybíravý. „Po vniknutí do úklidové místnosti jednoho domu odcizil svazek klíčů, jinak ale z místa nic neukradl,“ komentovala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Ani ve skladovací místnosti druhého domu mu do oka nic nepadlo. Své štěstí tak zkusil v garážích.

„V podzemních garážích se vloupal celkem do čtyř osobních automobilů,“ dodala mluvčí. U dvou vozů patrně nenalezl zajímavý obsah, u další dvojice aut už majitelé takové štěstí neměli. Z vozidla značky Škoda Fabia odcizil handsfree a palubní kameru a z Toyoty si odnes lyžařskou výbavu. 

Nyní tak policisté pátrají po zloději, který má hned několik vloupání na svědomí. Za přečiny poškození cizí věci a porušování domovní svobody mu hrozí až tři roky za mřížemi.

Foto Dominik Svoboda

Štítky krimi, vloupání, zloděj, Vesec, dům, Toyota, Škoda Fabia

Zloděj to pojal ve velkém stylu, ve Vesci se vyřádil na autech i domech  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.