Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Ženu proti její vůli ostříhali, do toho ji bili a kopali, pachatelům hrozí osm let

Když si mladá žena půjčila peníze od svého známého, netušila, jakou cenu bude muset zaplatit. Za vším patrně byla neopětovaná láska, která vedla až k agresivnímu činu. Žena skončila na traumatologickém oddělení.

Osmadvacetiletá žena si vypůjčila od o tři roky staršího muže peníze. Ten patrně doufal, že získá její náklonost, když se tak nestalo, začal vyžadovat peníze zpět.

Dotyčný se patrně cítil obelhaný a trval na vrácení půjčky i přesto, že se žena potýkala s nedostatkem financí, a navíc byla v pracovní neschopnosti. „Muž se dožadoval vrácení peněz, na které s ženou ani nesepsali smlouvu. Žena navíc na podzim prodělala úraz, kdy ji srazilo auto s byla proto v dlouhodobé pracovní neschopnosti,“ popsala okolnosti policejní mluvčí Ivana Baláková. Dotyčná žena se chtěla věčných narážek zbavit, a proto se rozhodla finanční obnos muži donést.

S sebou vzala i kamarádku, aby měla svědka, že je dluh splacen. Tu ale jednatřicetiletý muž do svého pracoviště nepustil, a tak čekala venku. Nemohla tušit, co zatím ženu uvnitř čeká. „Poté co žena předala dotyčnému peníze, popadl ji muž kolem pasu a odnesl do chodby vedoucí k toaletám. Zde již čekala jeho přítelkyně,“ vysvětlovala Baláková. 

Společně pak ženu ostříhali, a připravili ji o krásné dlouhé vlasy. Ponižující čin, při kterém oběť drželi za krk, navíc doplnili kopanci a bitím. Když se zubožená žena vypotácela ven, její kamarádka neváhala a přivolala pomoc. Oběť byla z místa převezena do nemocnice s bolestmi v zádech. Mimo jiné se musela vyrovnat i s velkým psychickým šokem.

Dvojici pachatelů si vzali na mušku muži zákona, kteří zahájili úkony trestního řízení pro spolupachatelství na zločinu omezování osobní svobody s následkem fyzických a psychických útrap. Ze svých činů se nyní bude zodpovídat nejen třicátník, ale i jeho přítelkyně. Za uvedený zločin hrozí oběma až osmiletý trest.

 

Foto pixabay.com

Štítky krimi, vlasy, stříhání, omezování osobní svobody, peníze

Ženu proti její vůli ostříhali, do toho ji bili a kopali, pachatelům hrozí osm let  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.