Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Problémy na D10. Hromadná nehoda a auto v protisměru

Kdo jel v pátek ráno po D10 ať už do Prahy, nebo z Prahy, dostal se do problémů. Dálnice totiž byla v obou směrech uzavřená. Na 46. kilometru se ráno srazilo sedm aut. Ve směru na Turnov na zhruba 38. kilometru zase jelo auto v protisměru, které způsobilo dvě nehody. Dálnice je průjezdná již v obou úsecích.

Po sedmé hodině začali operátoři tísňové linky přijímat celou řadu hovorů na auto v protisměru. „Policisté přijali desítky oznámení od projíždějících řidičů o autě jedoucím v protisměru,“ řekl mluvčí středočeské policie Zdeněk Chalupa.

Podle něj auto způsobilo dvě lehčí nehody, než se ho policistům podařilo na 31. kilometru zastavit. Dálnice zde byla uzavřena zhruba do 7:40, tvořila se několikakilometrová kolona.

K druhé nehodě došlo na 46. kilometru u Mladé Boleslavi, srazilo se tam sedm aut. Jeden z účastníků si po nehodě začal stěžovat na zdravotní problémy, sanitka ho proto odvezla do nemocnice. Dálnice byla v tomto místě nejprve zcela uzavřena a řidiči museli místo objíždět přes Mladou Boleslav, nyní už je dálnice průjezdná.

Autoři | Foto Jana Vondráčková | Zdroj ČTK

Štítky nehoda, auto v protisměru, dálnice, D10, havárie, Praha, Turnov, Mladá Boleslav

Problémy na D10. Hromadná nehoda a auto v protisměru  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.