Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dvouleté batole zabouchlo dveře od bytu, matka se k němu nemohla dostat

Maminka, které se příhoda stala, na ni ještě asi dlouho nezapomene. Musela si totiž prožít horké chvilky, když její malý syn zabouchl dveře od bytu a zůstal v něm sám bez dohledu. Pomohli až přivolaní policisté.

Vše se seběhlo během pár minut na českolipském sídlišti. Maminka se chystá s dvouletým prckem ven. A zatímco na chodbě připravuje kočárek, ozve se „prásk“. Malý šikulka zabouchl dveře. Žena tak zůstala na chodbě a její syn sám v bytě.

„Dvouleté dítě je samozřejmě příliš malé na to, aby zvládlo vzít za kliku a otevřít dveře. Proto se žena obrátila na strážníky,“ uvedla mluvčí českolipské Městské policie Eva Vlastníková. Maminka v tu dobu byla jistě strachy bez sebe. Dokud se jí zpoza dveří ozýval plakající miminko, věděla, že synek je na blízku, jenže po nějaké době zvuky utichly a z bytu se již nic neouzývalo.

Asi každý si umí představit, jaké všemožné myšlenky se v tu chvíli mamince honily hlavou. Naštěstí během chvilky byli policisté na místě. „Po svolení matky otevřeli strážníci byt jednoduchým nářadím, kdy došlo k drobnému poškození zámku,“ komentovala Vlastníková. V tu chvíli samozřejmě vyděšení matce na zámku nezáleželo, důležité bylo, aby se dostala ke svému synovi co nejdříve.

Jaké bylo její překvapení, když své batole našla. To spokojeně sedělo v obýváku na sedačce a koukalo na pohádku. Jako by se nechumelilo. Celý případ tak šťastně skončil.

Štítky krimi, policie, Česká Lípa, miminko

Dvouleté batole zabouchlo dveře od bytu, matka se k němu nemohla dostat  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.