Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Auto u Příšovic skončilo za svodidly, pět lidí se zranilo

Automobil se několikrát převrátil přes střechu a skončil za svodidly. Tak popsal hasič Richard Michna noční nehodu, po které skončilo pět osob v nemocnici.

Pět lidí se zranilo při noční nehodě u Příšovic na Liberecku. Plně obsazený osobní automobil skončil za svodidly mimo komunikaci. Dva lidé utrpěli středně těžká poranění a tři se zranili lehce, mezi zraněnými bylo jedno dítě, řekl dnes mluvčí záchranky mluvčí zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje Michael Georgiev.

Nehoda se stala zhruba ve 22:30 na silnici R10 u Příšovic. Řídící důstojník libereckých hasičů Richard Michna řekl, že se osobní automobil několikrát převrátil přes střechu a skončil za svodidly. Na místo dorazily tři hasičské vozy a několik sanitek.

„Všechny osoby byly po příjezdu záchranářů při vědomí,“ uvedl Georgiev. „Tři lidi jsme transportovali do traumacentra Liberec dva účastníci nehody skončili v Jablonci na chirurgické ambulanci,“ doplnil.

Nehoda se podle policie zřejmě stala při zařazovacím manévru na rovném úseku na 68. kilometru ve směru z Prahy na Turnov. Policejní mluvčí řekl, že dechová zkouška vyloučila u řidiče přítomnost alkoholu. Příčiny a okolnosti nehody se vyšetřují.

Autoři | Foto ZZS LK

Štítky nehoda, Příšovice, Liberecko, havárie, traumacentrum, Liberecký kraj, Dálnice D10, Liberec, Praha, Jablonec

Auto u Příšovic skončilo za svodidly, pět lidí se zranilo  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.