Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zatímco během vichřice všichni zůstávali doma, zloději se vydali ukrást čtyřkolky

Běsnící vichřice zahnala domů snad opravdu všechny. Tedy skoro. Do terénu samozřejmě museli záchranáři, hasiči, energetici, a dokonce i zloději. Ti ale z vlastní vůle. Do oka jim totiž padly čtyřkolky.

Ty byly v noci z neděle na pondělí zaparkované na soukromém pozemku v Heřmanicích v Podještědí. „Zloději využili počasí a situace, kdy se venku až na výjimky nikdo nepohyboval,“ komentovala policejní mluvčí Ivana Baláková

Zatímco tak lidé chtěli přečkat řádění silného větru v bezpečí domova, doposud neznámí zloději se rozhodli riskovat své zdraví a možné úrazy a za burácení vichru vytlačili dvě čtyřkolky na silnici ze zahrady majitele. Odvezli si ale jen jednu. „Druhá čtyřkolka se jim nejspíše nevešla do nákladního auta, které bylo u silnice připravené,“ vysvětlila Baláková.

Ráno tak našel majitel před zahradou zaparkovanou čtyřkolku. Po druhé se ale slehla zem. Policisté nyní doufají, že by si někdo mohl všimnout například inzerátu, který by hledanou čtyřkolku nabízel. „Pokud si někdo takové nabídky všimne, měl by kontaktovat bezplatnou linku 158,“ dodala mluvčí.

Foto PČR

Štítky krimi, čtyřkolka, krádež, Heřmanice v Podještědí, vichřice, Podještědí

Zatímco během vichřice všichni zůstávali doma, zloději se vydali ukrást čtyřkolky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.