Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Muž terorizoval celou rodinu, na vše museli odpovídat ano. Ženu bil a praštil s ní o zem

Policisté obvninili šestapdesátiletého muže z Jablonce z vydírání. Měl vyhrožovat své rodině včetně dospělých synů, manželku navíc fyzicky napadal. Za to mu hrozí až osm let vězení.

„Obviněný opakovaně slovně vyhrožoval újmou na zdraví i životě své o několik let mladší manželce. Tu také fyzicky napadal údery do hlavy a dokonce s ní i praštil o zem,” popsala mluvčí policie Dagmar Sochrová.

Podle ní to ale nebylo vše. Po ženě a navíc i po jejich již dospělých synech požadoval, aby ho poslouchali, dělali „jak on píská“ a na vše mu odpovídali „ano“.

Žena tak sebrala odvahu a vše nahlásila policii. Ta muže zadržela a putoval do policejní cely. Komisař také podal státnímu zástupci podnět na podání návrhu vzetí obviněného do vazby. Jenže soudce to odmítl a muž je tak vyšetřovaný na svobodě. „Za spáchání vydírání mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na osm let,” dodala mluvčí.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Domácí násilí, policie, vydírání, Jablonec

Muž terorizoval celou rodinu, na vše museli odpovídat ano. Ženu bil a praštil s ní o zem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.