Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Chodkyně uprostřed silnice, po srážce s autem skončila v nemocnici

Jablonečtí policisté šetří nehodu, ke které došlo včera před sedmou hodinou večer. Tehdy se na silnici první třídy č. 10 ve Velkých Hamrech pohybovala žena. Bohužel následně vstoupila do dráhy přijíždějícího vozu značky Hyundai.

Proč se čtyřiašedesátiletá žena pohybovala ve středu silnice? To se nyní snaží zjistit policisté z Dopravního inspektorátu. Chodkyně očividně překvapila i řidiče osobního automobilu, který přijížděl směrem od Tanvaldu. „Řidič se sice snažil střetu vyhnout a prudkým brzděním nehodě zabránit, bohužel se mu to nepovedlo,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Že by v celém incidentu sehrál svou roli alkohol? To ale vyvrátila provedená dechová zkouška u sražené ženy i řidiče. Z místa byla žena převezena do Krajské nemocnice v Liberci. „Charakter zranění, které žena utrpěla, a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šeření,“ dodala Sochorová. Jak informovala policie, ke střetu chodce s autem dochází v poslední době na Jablonecku poměrně často. Proto policisté připomínají, aby se chodci chovali co nejopatrněji.

Foto Dominik Svoboda

Štítky nehoda, chodech, Velké Hamry, Jablonecko, silnice, Hyundai, Krajská nemocnice Liberec, Tanvald, okres Jablonec nad Nisou

Chodkyně uprostřed silnice, po srážce s autem skončila v nemocnici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.