Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Neustál rozchod a vyhazov z bytu, vrátil se s mačetou

Vyrovnat se s koncem vztahu může být náročné a stresující. Osmatřicetiletého muže ale rozchod s partnerkou natolik rozlítil, že na místě museli zasahovat policisté, a to hned třikrát.

Láska byla ta tam, ale emoce rozhodně nezmizely. Právě naopak. „Po rozchodu s přítelkyní odmítal muž opustit její byt v Josefově Dole. Vulgárně ji slovně napadal a tloukl do dveří,“ popsala policejní mluvčí Dagmar Sochorová. Řádění muž přerušil až ve chvíli, kdy se dozvěděl, že se na místo blíží policejní hlídka. V tu chvíli z bytu utekl.

Po pár hodinách se ale na místo vrátil. Poškozenými dveřmi neměl problém se dostat do bytu. Tentokrát ale přišel rozlícený milenec vybavený mačetou. „Mačetou začal pachatel ničit vybavení bytu. Rozbil například žárovku nebo míč v obývacím pokoji,“ komentovala Sochorová. Na svou bývalou družku navíc začal křičet a vyhrožoval jí tak, že se začala strachovat o svůj život. Opět tak na místo vyrážela policie a opět bývalý milenec z bytu uprchl.

Na místo činu se ale vrátil i do třetice. Tentokrát už uprchnout nestihl. Pokusil se sice před policisty schovat do úložného prostoru pohovky, ale nebylo mu to nic platné. Z místa putoval rovnou do cely. Nyní je osmatřicátník podezřelý ze spáchání trestných činů porušování domovní svobody a nebezpečné vyhrožování. Za své jednání by mohl strávit ve vězení až dva roky.

Foto PČR

Štítky mačeta, vyhrožování, Josefův Důl, Jablonecko

Neustál rozchod a vyhazov z bytu, vrátil se s mačetou  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.