Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Krádež traktoru? V Horní Řasnici se ztratil John Deere i s cisternou

Že se dá ukrást i traktor? O tom se v noci na pátek přesvědčili v Horní Řasnici, kde jeden zmizel. I s cisternou. Policisté se nyní obrací na případné svědky.

„Pokud někdo zaslechl obcí Horní Řasnice ve směru na obec Srbská projíždět v brzkých ranních hodinách zemědělskou techniku nebo pokud někdo viděl zelený traktor John Deere s přívěsnou cisternou, nechť se obrátí na policisty prostřednictvím bezplatné linky 158, přímo na obvodním oddělení policie v Novém Městě pod Smrkem nebo ať učiní oznámení na kterékoli součásti Policie ČR,” uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Podobné krádeže se přitom na Frýdlantsku čas od času objevují. V roce 2015 zmizelo sedm traktorů v celkové hodnotě šesti milion korun. „Jeden z odcizených traktorů byl nalezený v sousedním Polsku havarovaný a po dalším traktoru zbyl jen přívěs, který byl také nalezený odstaven nedaleko státní hranice, již na polském území. V jednom případu nalezl majitel odcizený traktor nedaleko místa krádeže,” dodal mluvčí.

Posledním případem z Frýdlantska je pak krádež pracovního pásového bagru z března loňského roku. Pachatelé tehdy pásový bagr odcizili i s přívěsným vozíkem, na kterém byl naložený.

Ukradený traktor

Traktor John Deere typ 6150M, zelené barvy, registrační značky A013020. V interiéru kabiny byly sedačky se šedým potahem. Přední radlice světlé barvy byla osazena červenými čelistmi. Traktor byl vybaven přídavnými předními LED svítilnami a přídavnou anténou vysílačky umístěnou na levé straně.

Cisterna Meprozet (PN-50) typ T-527/4, šedé barvy s modrým nápisem, registrační značky A013652. U cisterny chybí část pravého blatníku.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krádež, traktor, John Deere, Horní Řasnice, policie, Frýdlantsko, Policie České republiky, Polsko, Nové Město pod Smrkem

Krádež traktoru? V Horní Řasnici se ztratil John Deere i s cisternou  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.