Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

FOTO: Policie hledá dvojicí mužů kvůli zneužití platební karty. Nakupovali na benzínce u Viaduktu

Liberečtí policisté pátrají po dvou mužích ve věku mezi dvaceti a třiceti lety. Potřebují s nimi mluvit ohledně případu zneužití platebního prostředku. Dvojici zachytila bezpečnostní kamera na benzínce v Mydlářské ulici. Znáte je? Dejte vědět policii.

Oba muži se v neděli 10. února pohybovali v prostoru benzinové čerpací stanice v ulici Mydlářská v Liberci, v době mezi 18:30 a 18:45 hodin navštívili benzinovou čerpací stanici Kontakt. „Zakoupili drobné zboží a po zaplacení z místa odešli. Jeden z mužů se pak o několik málo minut později vrátil, opět nakoupil a z benzinky odešel,” doplnil mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Policisté podle něj už zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

„Žádáme občany, kteří muže na fotografiích poznávají, aby se ozvali policistům na lince 158 nebo aby informace o osobách předali policistům přímo na služebně obvodního oddělení Vápenka případně na jakékoli součásti Policie ČR. Zároveň policisté žádají o totéž oba muže zobrazené a fotografiích,” dodal mluvčí.

Popis hledané dvojice

Oba muži jsou ve věku mezi 20–​30 lety. První byl oblečen v šedobílou bundu s tmavými zipy, s tmavými rukávy a rameny, pod bundou měl pravděpodobně mikinu s modrou kapucí. Na dolní části zad bundy je patrný tmavý nápis PRGS. Oblečen byl v šedé tepláky, na nohou měl béžové nebo světle hnědé boty nad kotníky s tmavou obrubou. Mladý muž měl krátce střižené tmavé vlasy.

Druhý z mužů byl oblečen v tepláky šedobéžové barvy s tmavými kapsami, tmavou bundu s kapucí. Na nohou měl béžovou nebo světle hnědou obuv nad kotníky s tmavou obrubou.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, benzínka, Mydlářská, kontakt, Liberec, platební karta, bunda, Policie České republiky

FOTO: Policie hledá dvojicí mužů kvůli zneužití platební karty. Nakupovali na benzínce u Viaduktu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.