Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

FOTO: Žena poškodila přes třicet aut. Už je ve vazbě, hrozí jí dva roky vězení

Policistům se podařilo vypátrat ženu, která minulý týden v noci na sobotu v Americké ulici a okolí a pak v týdnu poškrábala a jinak poškodila celkem 34 aut. Za to jí hrozí až dva roky ve vězení, navíc je ve vazbě.

„Během svého abnormálního vystoupení poškodila 22 automobilů různých značek. Vrypy na dveřích, předních kapotách nebo také poškozením stěračů, způsobila škodu většího rozsahu, která v rámci vyšetřování bude upřesněna na základě odborných vyjádření,” popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

V noci na 27. března pak třiatřicetiletá žena poškodila dalších 12 zaparkovaných automobilů, zejména v ulicích Otavská, Gymnazistů a Kašparova. „Liberečtí kriminalisté ženu vypátrali nejen díky svědectví poškozených osob a svědků v místech, kde řádila, ale také podle záznamu jedné z automobilových kamer, která ji nasnímala přímo při tvorbě nepochopitelných výtvorů,” dodal mluvčí.

Policejní komisař ženu obvinil z přečinu poškození cizí věci a výtržnictví a současně podal podnět k návrhu na její vzetí do vazby. „Návrh na vzetí do vazby byl akceptován, neboť z konkrétních skutečností vyplynula důvodná obava, že by obviněná mohla trestnou činnost opakovat,” uzavřel Robovský.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, vandal, poškozená auta, Liberec, Americká, věznice

FOTO: Žena poškodila přes třicet aut. Už je ve vazbě, hrozí jí dva roky vězení  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.