Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Mladík brutálně zbil lahví bezdomovce, chtěl jeho tabák

Šestatřicetiletý bezdomovec se svým kamarádem postávali u prodejny, když ho mladík požádal o tabák a cigarety. Muž odmítl... S tím se ale mladík nehodlal smířit a využil své skleněné lahve plné piva.

„Lahví uhodil šestatřicetiletého muže dvakrát silně do obličeje. Způsobil mu tak otřes mozku, krátkodobé bezvědomí a tržné rány,“ komentovala mluvčí polici Ivana Baláková. Následně si mladík vzal požadovaný tabák a z ulice Antonína Sovy v České Lípě, kde k incidentu došlo, utekl.

Druhý muž bez domova, který byl svědkem události, zavolal svému kamarádovi pomoc. K této události došlo v polovině března. A v pondělí se kriminalistům podařilo vypátrat útočníka. Čtyřiadvacetiletý muž ani nezapíral. Byl údajně tehdy opilý a právě to pravděpodobně ovlivnilo jeho chování. „Policisté mladíka obvinili ze zločinu loupeže, za který mu hrozí až desetileté vězení,“ informovala mluvčí.

Foto Dominik Svoboda

Štítky lahev, Českolipsko, krimi, lupič, tabák, Antonín Sova, Česká Lípa, bezdomovec

Mladík brutálně zbil lahví bezdomovce, chtěl jeho tabák  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.