Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policisté i hasiči pátrají po seniorce. Mohla by být v okolí Libverdy

, aktualizováno 22. dubna 2019, 14:10

Policisté pátrají po německé seniorce Gizele Höfner. Sedmašedesátiletá žena byla naposledy spatřena kolem půlnoci v Novém Městě pod Smrkem.

Jedná se o seniorku s prošedivělými delšími vlasy, v béžovém svetru a džínách. Je hubené postavy, měří 165 centimetrů a u sebe může mít plátěnou tašku s knihami. „Celkově působí zanedbaným dojmem,“ uvedla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Policisté po ženě pátrají od nedělního večera. Byla s přítelem na výletě v Lázních Libverda. „Její zmizení oznámil právě její přítel po osmé hodině večerní, když nedorazila na smluvenou schůzku,“ informovala mluvčí. Do pátrání se už včera zapojili policisté, psovodi i vrtulník, ženu se ale objevit nepodařilo.

Podle různých svědků spatřili lidé ženu v Raspenavě a kolem půlnoci byla viděna v Novém Městě pod Smrkem. „Ženu hledají nejen čeští policisté, ale také policisté z Německa,“ komentovala Suchánková. Údajně se totiž mohla vydat domů do Drážďan. Policisté tak prohledávají okolí Lázní Libverda, několik sektorů Jizerských hor a pátrání probíhá i v okolí jejího bydliště v Drážďanech.

Pokud byste jí spatřili, obraťte se na policejní služebnu nebo tísňovou linku 158.

Foto Dominik Svoboda

Štítky pátrání, krimi, policie, seniorka, Libverda, Nové Město pod Smrkem, Lázně Libverda, Drážďany, Německo, Raspenava

Policisté i hasiči pátrají po seniorce. Mohla by být v okolí Libverdy  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.