Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Policejní honička s řidičem bez řidičáku skončila nehodou

Padesátníka ve Škodovce chtěla o víkendu zastavit policejní hlídka v Jablonci v ulici U Přehrady. Jenže ouha, místo toho, aby řidič zpomalil a zastavil, šlápl na plyn a ujížděl pryč.

V patách měl policejní vůz, a přesto pokračoval v nebezpečné jízdě. Riskantní řízení se mu nakonec vymstilo. „Vlivem nepřiměřené rychlosti nakonec dvaapadesátiletý řidič naboural do zaparkovaného vozidla v ulici Smetanova,“ sdělila policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Navíc se vozidlo, do kterého viník narazil, odrazilo a skončilo v dalším zaparkovaném autě. Tím celá honička skončila. Muž se navíc při havárii zranil. „S lehkým zraněním byl převezen do jablonecké nemocnice,“ informovala Sochorová. Policistům ale už nic nebránilo začít zjišťovat, proč před nimi dotyčný ujížděl.

A nebylo těžké to odhadnout. Neměl totiž řidičské oprávnění. Viník navíc způsobil škodu téměř 50 tisíc korun. Případem se i nadále zabývají jablonečtí policisté.

Foto PČR

Štítky ujíždění, honička, policie, Jablonec, ŠKODA AUTO a.s., Nemocnice Jablonec nad Nisou

FOTO: Policejní honička s řidičem bez řidičáku skončila nehodou  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.