Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Se třemi promile nedokázal přejít přes přechod. Ustlal si uprostřed frekventované křižovatky

Bylo teprve půl jedenácté dopoledne, když českolipští strážníci museli uprostřed křižovatky sbírat ze země těžce opilého seniora. Sedmdesátiletý senior se na přechodu zamotal a upadl.

„Sedmdesátiletý muž odvezl své auto na technickou kontrolu a už v půl jedenácté dopoledne se motal po městě následkem požití většího množství alkoholu,” řekla mluvčí českolipských strážníků Eva Vlastníková.

Muž se snažil přejít přes přechod, jenže vlivem alkoholu nedokázal jít rovně a dostal se až doprostřed křižovtatky, kde upadl. „Strážníci, kteří právě projížděli hlavní světelnou křižovatkou ho uviděli, jak leží na frekventované silnici. Muže postavili na nohy a naložili do služebního auta, protože reálně hrozilo, že se mu stane vážný úraz,” dodala mluvčí.

Podle ní muž nejprve uváděl, že se mu v důsledku výkyvu tlaku zatočila hlava. Přesto nechtěl do nemocnice na vyšetření. „Důvod ukázal výsledek dechové zkoušky: více, než 3 promile alkoholu v dechu. Vzhledem k věku i slušnému chování mu strážníci na jeho prosbu zavolali taxislužbu, která ho odvezla do místa bydliště,” uzavřela Vlastníková.

Autoři | Foto MP Česká Lípa

Štítky Česká Lípa, křižovatka, alkohol, stk

VIDEO: Se třemi promile nedokázal přejít přes přechod. Ustlal si uprostřed frekventované křižovatky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.