Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Sebevrah si lehl na koleje nedaleko školy. Strážník ho z nich dostal jen minuty před příjezdem vlaku

Strážnící v České Lípě o víkendu zachraňovali sebevraha. Na tísňovou linku jim svědek oznámil, že na kolejích pod základní školou Lada leží muž. Během pár minut se jim ho podařilo najít a dostat z kolejí.

„Hlídka okamžitě vyjela na místo určení, k základní škole přijela ve 12:21 hodin. Na kolejích se pak rozdělili, každý strážník se vydal na jinou stranu, aby stačili prohlédnout co největší úsek,” popsala mluvčí českolipských strážníků Eva Vlastníková.

O čtyři minuty později jeden ze strážníků našel na kolejích ležícího muže. „Pomocí hmatů a chvatů ho odvedl z kolejí. Bylo to na poslední chvíli, protože podle jízdního řádu vyjížděl ve 12:27 hodin osobní vlak ze zastávky Střelnice,” dodala mluvčí.

ČTĚTE TAKÉ: Se třemi promile nedokázal přejít přes přechod

Muže strážníci znali, šlo o známého bezdomovce. Navíc byl silně opilý, nadýchal přes 3,5 promile alkoholu. „Sebevrah hlídce přiznal, že ho nebaví život. Navíc slyší v hlavě hlasy, které mu říkají, že má ublížit lidem ve svém okolí a pak i sobě,” uzavřela Vlastníková.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky koleje, sebevrah, vlak, Česká Lípa

Sebevrah si lehl na koleje nedaleko školy. Strážník ho z nich dostal jen minuty před příjezdem vlaku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.