Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Žena se snažila zastavit svůj vůz s dítětem, přišla při tom o život

Během včerejšího dne došlo hned k několika nehodám a jedné kolizi. Právě při ní přišla dvaatřicetiletá žena o život. Snažila se zastavit vlastní automobil a zachránit své dítě.

Všechny tři včerejší nehody spojuje lokalita - Českolipsko. K první nehodě došlo včera po poledni. „V Dolním Prysku se srazil řidič motocyklu s osobním automobilem,“ uvedla mluvčí policie Vlasta Suchánková. O zraněného motorkáře se postarali záchranáři.

K další nehodě vyjížděli policisté jen o pár hodin později, tentokrát do Dubé. Mladý řidič motorky zde zřejmě nezvládl řízení. „V zatáčkách před Deštnou se srazil s nákladním automobilem,“ informovala Suchánková.

Smutná událost se odehrála v Kamenickém Šenově. Žena se dostala do kolize. Vystoupila ze svého vozu, který zaparkovala v kopci a na chvíli se od něj vzdálila. „Vůz se ale samovolně rozjel,“ popisovala mluvčí. Na zadních sedadlech tou dobou přitom bylo dítě. Žena se pokoušela dítě dostat ven a vůz vlastní silou zastavit.

„Automobil ale vůz ženu přimáčkl na strom a mladá žena utrpěla velmi vážná poranění,“ dodala Suchánková. Žena bohužel těmto zraněním na místě podlehla. K rodině zesnulé ženy byl přivolán policejní psycholog. Případem se budou policisté i nadále zabývat.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky krimi, nehoda, úmrtí, havárie, okres Česká Lípa, Dubá, Dolní Prysk, Kamenický Šenov

Žena se snažila zastavit svůj vůz s dítětem, přišla při tom o život  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.