Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž v centru Liberce knokautoval druhého pěstí. Ten zůstal ležet na kolejích

Tento případ opět dokazuje, jak důležitá je práce operátora kamerového systému. Právě on v přímém přenosu na kameře sledoval dění v Masarykově ulici. A díky rychlému jednání byli na místě strážníci do 5 minut.

Celý incident se odehrál v brzkých ranních hodinách v centru Liberci. Masarykovou ulicí se v neděli 9. června kolem půl páté procházela parta lidí a podle všeho se dobře bavila. „Rozjařená parta lidí zaujala obsluhu kamer, která sledovala, jak náhle jeden z mužů udeřil druhého a pěstí ho knokautoval,“ uvedla mluvčí Městské policie Daniela Bušková.

Napadený muž se sesunul k zemi a zůstal ležet přímo v tramvajovém kolejišti. Útočníka to ale očividně vůbec nezajímalo. „Ten si bezstarostně odkráčelo do restaurace,“ popisovala mluvčí. Díky pozornosti operátora byly na místě během čtyř minut hned dvě hlídky strážníků.

„První hlídka se věnovala ležícímu mladíkovi, který po úderu zůstal v bezvědomí a druhá si došla pro agresora,“ dodala Bušková. Na místě si celou záležitost přebrala Policie České republiky, která byla na místo přivolána pro podezření ze spáchání trestného činu.

 

Foto MP Liberec

Štítky pěst, úder, Městská policie, Liberec, Masarykova, Policie České republiky

Muž v centru Liberce knokautoval druhého pěstí. Ten zůstal ležet na kolejích  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.