Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Policisté a hasiči pátrali po pohřešovaném muži. Odpoledne ho našli mrtvého

Policisté a hasiči hledali od dnešního dopoledne u Železného Brodu šestačtyřicetiletého muže, který v pátek odjel na sraz s přáteli a dosud se nevrátil. Do rozsáhlé pátrací akce se zapojily desítky policistů a dobrovolných a profesionálních hasičů. Bezvládné tělo muže našli odpoledne nedaleko Skalního města v katastru Besedic.

Okolnosti jeho smrti jsou předmětem probíhajícího šetření. „K určení příčiny smrti byla nařízena soudní pitva," uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová. Do pátrací akce po pohřešovaném byli společně s policisty a hasiči také zapojeni členové Horské služby. A byl to právě psovod se psem Horské služby, kteří pohřešovaného muže ve velmi členitém a náročném terénu nalezli.

Hledaný muž z Jablonce nad Nisou měl sraz v pátek se svými přáteli u kiosku v Besedicích u Koberov. Jeho družka s ním naposledy mluvila v pátek v 21:43, poté již na její zprávy a volání nereagoval. Podle zjištění policie Zajíček s jedním svým známým u kiosku v Besedicích mluvil v pátek kolem 23:00, přičemž byl zjevně pod vlivem alkoholu. Jeho známý s ním poté telefonicky hovořil ještě kolem půlnoci. „Od této doby pohřešovaný o sobě nepodal nikomu žádnou zprávu, jeho telefon je nedostupný a do místa trvalého bydliště se dosud nevrátil," uvedla Sochorová.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, Železný Brod, Besedice, Jablonec nad Nisou, Koberovy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté a hasiči pátrali po pohřešovaném muži. Odpoledne ho našli mrtvého  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.