Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zloděj během noci v Hrádku ukradl autobus. Dojel s ním až do Liberce

Autobusy se zase tak často nekradou, tentokrát ale ano. Jeden zmizel v noci na čtvrtek z parkovací plochy nedaleko nádraží v Hrádku nad Nisou. Zloděj se možná chtěl jen trochu projet, s autobusem dojel až do Liberce, kde ho v uličkách Liebiegova městečka odložil.

Šlo o bílý autobus značky Irisbus Crossway. Zloděj s ním dojel na křižovatku ulic Svatoplukova a Klicperova v Liberci. Policisté nyní žádají veřejnost o spolupráci s pátráním. „Žádáme muže ve věku kolem 40let, oblečeného v béžové kapsáčové kraťasy, světlé tričko, s kšiltovkou na hlavě, který se pohyboval, kolem čtvrté hodiny ráno, nedaleko místa nálezu poškozeného a odstaveného autobusu na křižovatce Klicperova x Svatoplukova, aby se policistům ozval,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský

Stejně jako jeho svědectví, tak i informace od případných dalších svědků mohou policistům výrazným způsobem dopomoci k objasnění případu a dopadení pachatele či pachatelů.

„Veškeré informace k případu či osobám sdělte prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo na kterémkoli obvodním oddělení Policie ČR,“ dodal mluvčí.

Autoři | Foto Město Liberec

Štítky autobus, krádež, Hrádek nad Nisou, Klicperova, policie, Liberec, Iveco Crossway, Policie České republiky

Zloděj během noci v Hrádku ukradl autobus. Dojel s ním až do Liberce  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.