Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Slečna měla zálusk na kraťásky, do tašky si jich nabrala hned devět kousků

Ženy prostě oblečení a nakupování milují. . . O tom žádná. Ale někdy není tak úplně snadné najít partnera, který by byl ochotný trávit hodiny vybíráním, zkoušením, a pak si ještě pořádně provětrat peněženku. To ale nebyl tak úplně tenhle případ.

Když osmnáctiletá slečna se svým šestadvacetiletým přítelem zamířila do centra Liberce na nákupy, nevypadalo to, že by to její drahé polovičce vadilo. Možná pro to, že za to nemusel platit. Slečně padly do oko kraťasy. „Žena zřejmě došla k závěru, že pořídit si jen jedny by byl čirý nerozum. Devět zcela stejných slušivých kraťasů tedy vložila do s sebou nesené tašky, namísto do nákupního košíku,“ informoval mluvčí policie Vojtěch Robovský.

A aby toho nebylo málo, přihodila ještě dvoje kraťasy v lososové barvě. A završila to ještě dvanácti fialovými tričky. Její přítel jí sice nijak neasistoval, ale také nijak neprotestoval. „Jak jinak si vysvětlit, že proti krádeži nezasáhl, než že šlo o vyjádření podpory,“ popisoval mluvčí. Když byla slečna s nákupem „hotová“, vydal se pár ven z prodejny.

Počínání slečny ale neuniklo bystrému oku pracovníka ostrahy. Ten přivolal policisty, kteří zlodějku chytili jen pár metrů od prodejny. „Žena krádeží způsobila škodu více než dva a půl tisíce korun,“ dodal Robovský. Ta je nyní obviněna ze spáchání přečinu krádež, za který by mohla skončit za mřížemi na dobu šest měsíců až tři léta. Její partner dopadl o něco lépe, jeho případ bude řešen u správního orgánu jako přestupek. 

Foto Policie ČR

Štítky krádež, zloděj, Liberec, šortky

Slečna měla zálusk na kraťásky, do tašky si jich nabrala hned devět kousků  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.