Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

FOTO: Ve Smržovce se srazila tři auta. Hlavní tah do Polska byl uzavřený

Všechny jednotky IZS zasahovaly u nehody tří osobních aut na silnici I/14 ve Smržovce. Podle informací z místa nehody jedno z vozidel přejelo do protisměru, kde se střetlo s dalšími auty. Při nehodě se zranili dva lidé.

Na místě zasahovaly čtyři jednotky hasičů. „Prvotním průzkumem jsme zjistili, že se jedná o dopravní nehodu tří osobních vozidel. V době příjezdu první jednotky byly všechny osoby již mimo vozidlo," uvedl velitel družstva stanice Tanvald Karel Bukvic.


Hasiči na místě poskytovali zraněným osobám předlékařskou první pomoc a následně byli nápomocní posádkám ZZS LK při dalším ošetření a transportu do sanitních vozů. „U vozidel provedli hasiči protipožární opatření, po celou dobu zásahu byla komunikace zcela neprůjezdná,“ řekla mluvčí krajských hasičů Lucie Hložková

Podle ní pak hasiči na žádost policie pomohli při nasvícení komunikace pro řádné zadokumentování dopravní nehody. „Poté proběhl úklid vozovky a naložení automobilů na odtahový vůz. Komunikace byla zprůjezdněna krátce po půlnoci,“ uzavřela mluvčí.

Autoři | Foto HZS LK

Štítky Smržovka, nehoda, hasiči, zzs lk, policie, Polsko, Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje, Tanvald

FOTO: Ve Smržovce se srazila tři auta. Hlavní tah do Polska byl uzavřený  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.