Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Řidič ujížděl v Rochlici policistům, nezastavil ho ani náraz do svodidel

Policistům padl do oka osobák, který jel před čtvrtou ranní po hlavní liberecké dopravní tepně, tedy silnici I/14. Hlídka se rozhodla, že řidiče Škody Superb zkontroluje. Jenže se ukázalo, že tento vůz nebude sranda ani zastavit, natož zkontrolovat.

Na pokyny policie k zastavení totiž řidič vůbec nereagoval. „Řidič vesele pokračoval ve své spanilé jízdě a při sjezdu ze silnice I/14 narazil do svodidla a obrubníku při pravém okraji vozovky,“ informovala mluvčí policie Vladímira Šrýtrová. Asi nemusíme moc hádat, proč řidič v zatáčce havaroval. S největší pravděpodobností za to může velká rychlost.

Ani tento náraz ho ale od řízení neodradil a on pokračoval v jízdě směrem do ulice Rochlická. „Zde muže policejní hlídka dostihla a vzápětí zjistila, že důvodů, proč před hlídkou ujížděl, měl hned několik,“ komentovala Šrýtrová. Jak se totiž ukázalo, na řidiče byl vydán jabloneckým soudem zatykač, neměl řidičské oprávnění a ještě ke všemu se bránil dechové zkoušce.

A aby toho nebylo málo, policisté zjistili, že auto nemá platnou technickou. Takže muž v podstatě porušil, co mohl. „Naštěstí při této nehodě nedošlo k žádnému zranění,“ dodala mluvčí. Celá událost samozřejmě bude mít pro řidiče ještě dohru.

Foto pixabay.com

Štítky honička, ujíždění, policie, Rochlice, Liberec VI-Rochlice, Škoda Superb

Řidič ujížděl v Rochlici policistům, nezastavil ho ani náraz do svodidel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.