Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jeep se srazil s koloběžkou, muž bez přilby prorazil hlavou boční sklo

Dnes dopoledne došlo v Jablonném v Podještědí ke srážce vozidla značky Jeep Wrangler s mužem jedoucím na koloběžce. Podle informací policie nedal řidič automobilu přednost jezdci na koloběžce.

Celý incident se odehrál na křižovatce ulic Lužická, Valtinovská a Na Nivách. „Řidič motorového vozidla nedal přednost šestasedmdesátiletému muži, který jel na benzínové koloběžce,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková. Došlo tak nevyhnutelně ke střetu.

Senior, který neměl při jízdě na hlavě helmu, prorazil při nehodě hlavou boční sklo řidiče. Přesto měl zřejmě velké štěstí. „Vypadá to, že senior si z nehody odnesl pouze bouli a odřeniny. Přesto byl pro jistotu převezen do nemocnice na potřebná vyšetření,“ konstatovala Baláková.

Nakonec to tedy dopadlo docela dobře. Přesto ale policisté apelují na cyklisty, koloběžkáře i motocyklisty, aby na přilbu nezapomínali a nepodceňovali ji.

Foto PČR

Štítky nehoda, koloběžka, Jeep, Jablonné v Podještědí, Jeep Wrangler, Na Nivách

Jeep se srazil s koloběžkou, muž bez přilby prorazil hlavou boční sklo  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.