Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Starší muž je nezvěstný. V úterý nedorazil do práce, policie se obrací na veřejnost

Liberečtí policisté pátrají po čtyřiašedesátiletém muži. Ten v úterý brzy ráno vyrazil z Rochlice do práce v Želeném Brodě tam už ale nedorazil. Jeho pohřešování nahlásili příbuzní včera večer.

„Muž odešel z místa svého bydliště 3. září v 05:00 hodin na zastávku ČD v Rochlicích, odkud měl jet do Jablonce a následně autobusem do Železného Brodu, do zaměstnání. Tam však nedorazil a do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Opatření, která policisté v souvislosti s jeho zmizením provedla dosud nevedla k jeho vypátrání. „Veškeré prověrky v místě bydliště, u známých v nemocničních zařízeních či nádražích a místech možného výskytu, byla zatím neúspěšná,“ dodal mluvčí. 

V tuto chvíli tak policisté žádají o spolupráci při pátrání po pohřešovaném muži veřejnost. „Pokud někdo muže viděl nebo ví, kde se nachází, ať neprodleně kontaktuje linku nebo přímo policisty na kterékoliv policejní služebně,“ uzavřel mluvčí.

Popis pohřešovaného

Pohřešovaný měl na sobě tmavě modré džíny, šedou mikinu, a s sebou červený batoh. Je bez mobilního telefonu. U sebe mohl mít finanční hotovost několik tisíc korun a kartu Opus Card. Muž má rychlou chůzi, je mírně nedoslýchavý a hovoří s cizím přízvukem, ovládá velmi dobře ruský jazyk.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pohřešovaný muž, pátrání, policie, Liberec VI-Rochlice, Železný Brod, Jablonec

PÁTRÁNÍ: Starší muž je nezvěstný. V úterý nedorazil do práce, policie se obrací na veřejnost  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.