Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Policie hledá dvanáctiletou dívku, je chovankyní libereckého diagnostického ústavu

Policisté se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po 12 let staré Vanese Turtákové, která bydlí v Jablonci nad Nisou, ale zároveň je chovankyní Dětského diagnostického ústavu (DDÚ) v Liberci.

Dívka zmizela v úterý dopoledne. „Tehdy se v půl jedenácté vydala od budovy Krajské nemocnice v Liberci a od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Na policii se obrátili pracovníci DDÚ. Policisté po této dívce pátrají opakovaně, většinou ji objeví mezi kamarády v Liberci. Byla již také vypátrána v Jablonci, Semilech nebo Lounech. „Policie již provedla prověrky v místě pobytu dívky, u rodinných příslušníků ale také na dalších místech jako jsou nemocnice nebo nádraží,“ komentoval Robovský.

Vanesa Turtáková je vysoká 161 cm, je silné postavy, má hnědé oči a dlouhé hnědé vlasy. Na sobě měla šedou teplákovou soupravu, žluté tričko a modré crocsy.

Zatím ale nebyli policisté úspěšní. Právě proto se obrací na veřejnost. Pokud jste dívku spatřili, kontaktuje policii prostřednictvím linky 158 nebo se obraťte na kteroukoliv policejní služebnu.

Foto PČR

Štítky pátrání, Liberec, dívka, policie, Jablonec nad Nisou, Krajská nemocnice Liberec, Semily, Louny

PÁTRÁNÍ: Policie hledá dvanáctiletou dívku, je chovankyní libereckého diagnostického ústavu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.