Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muže, kvůli kterému se dnes zastavily vlaky, policisté nenašli. Možná chtěl ukončit svůj život a rozmyslel se

Dnes dopoledne jsme vás informovali o údajném střetu vlaku s osobou, která ale z místa nehody utekla. Na místo dorazili policisté i s psovodem, kteří se snažili objasnit okolnosti případu a osobu najít.

K incidentu došlo dopoledne po desáté hodině nedaleko zastávky Liberec - Pilínkov. „Podle získaných informací si sedl před projíždějící vlak muž a nakonec těsně před vlakem uskočil,“ uvedla policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová.

Psali jsme: Vlaky u Liberce se zastavily kvůli údajnému střetu s člověkem. Ten z místa utekl

Ke střetu tak nakonec nedošlo. „Vlak začal brzdit a podle strojvedoucího na konci vlakové soupravy seděl na kolejích muž a držel se za hlavu,“ komentovala mluvčí. Strojvedoucí se po zastavení vlaku k muži vydal, ten ale utekl.

V okolí incidentu začali po neznámém muži pátrat policisté a do akce zapojili i psovoda. Muže se nepodařilo nikde najít. Co ho vedlo k takovému chování tak zatím zůstává nezodpovězené. „Strojvůdce byl na místě podroben dechové zkoušce, která ale byla negativní,“ dodala Šrýtrová.

Foto PČR

Štítky vlak, sebevrah, Liberec, Pilínkov

Muže, kvůli kterému se dnes zastavily vlaky, policisté nenašli. Možná chtěl ukončit svůj život a rozmyslel se  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.