Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Starší muž ztratil klíče. Chtěl vyhlásit pátrání po dceři, která má náhradní

Strážníci se setkávají s nejrůznějšími lidskými osudy a potřebami. Nejinak tomu bylo i před pár dny, kdy na operační středisko těch českolipských dorazil starší muž s tím, že ztratil klíče od domova.

„Operační strážník rozhovorem zjistil, že jedny klíče měla dcera, jenže s tou se nepohodl, neví, kde žije a nemá na ni kontakt,“ popsala mluvčí strážníků Eva Vlastníková

A tak si pán přál, zda by strážníci po dceři mohli vyhlásit pátrání a zeptat se ji, zda ty klíče vůbec ještě má. „Nakonec muž připustil, že zavolat zámečníka a vyměnit zámek bude pro něj jednodušší,“ dodala mluvčí. 

Ten den to ale ještě nebylo vše. O pár hodin později zavolala žena z Děčínska, že hledá svou dávnou kamarádku Jolanu, zná celé jméno i věk a chtěla by na ni od nás kontakt. „Volající musel operační strážník vysvětlit, že nesmíme sdělovat žádné osobní údaje a že možná na sociálních sítích bude úspěšnější,“ uzavřela Vlastníková.

Autoři | Foto MP Česká Lípa

Štítky strážníci, česká lípa, pátrání, ztracené klíče, okres Děčín

Starší muž ztratil klíče. Chtěl vyhlásit pátrání po dceři, která má náhradní  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.